категорії: музика новина

Ґоран Бреґовіч розважить Stare Misto

теґи: Goran Bregovic, Stare Misto, Львів, Фестивалі, Ґоран Бреґовіч

Goran BregovicОдним з хедлайнерів цьогорічного рок-фестивалю Stare Misto, який відбудеться 22 травня у Львові на стадіоні «Україна», стане всесвітньо відомий музикант та композитор Ґоран Бреґовіч, котрий привезе з собою цілий оркестр.

Це буде перший виступ легендарного виконавця в Україні за останні 5 років. За словами організаторів 22 травня – єдиний день з усіх вихідних протягом травня-липня, який був вільним у розкладі виступів маестро. У Львові Ґоран презентує свою нову півторагодинну концертну програму «Alcohol», що складатиметься з найвідоміших композицій за останні 30 років його творчості.

Щорічний рок-фестиваль Stare Misto відбудеться у 2010 році у четвертий раз. Нагадаємо, що минулого року фест, хедлайнером якого був гурт Gogol Bordello, став найяскравішою музичною подією літа в Україні. Проте організатори вирішили перенести його з кінця червня на 22 травня. За їх словами, на це рішення вплинуло відразу декілька факторів. По-перше, відбуваючись наприкінці травня, фестиваль стає першим за часом проведення українським опен-ейром цього року. По-друге, саме на цю дату вдалося домовитися про виступ з гуртами, що стануть хедлайнерами фестивалю.

Організатори планують повноцінні виступи 5 музичних колективів з 5 різних країн світу протягом 9 годин, починаючи з 14-00, а також окреме афтерпарті в одному з львівських клубів. Зважаючи на загальну ситуацію в країні, обіцяють зберегти доступні ціни на квитки – від 40 грн.

Детальніше почитати про Stare Misto